top of page

Arrangementen & Feesten  

Voor bedrijven & particulieren

Feest

Complete feest avond 

Naast dat u gezellig kunt lunchen, dineren of borrelen hebben wij ook een aparte zaal die veel mogenlijkheden heeft

 

Huwelijk

Vergaderen

Vrijgezellenfeest

Familiedag

Bedrijfsuitje 

Verjaardag

Jubileum 

Babyborrel

Bedrijfsfeest 

Thema feesten

Paintball

Oud Hollandse spelen of spellen

Zeskamp 

Pubquiz 

Rodeo stier

 

en nog veel meer ............. 

Zie ook onderstaande.

Image by Adam Wilson

 

HIGH

 


Tea €22,50 p.p.
Onbeperkt thee & royale plank met diverse zoetig en hartigheden. 
 

Wine €26,50 p.p.

5 soorten wijn met bijpassende proeverijen  
 

Beer €26,50 p.p.

6  soorten bier met bijpassende proeverijen 
 

Cocktail €28,50 p.p.

3 cocktail met een royale borrelplank


 

Image by Adam Wilson
In een vergadering

Vergaderen
of 
workshop

Wil u vergaderen of ben je op zoek naar een geschikte locatie voor een presentatie, een workshop, cursus of lezing? Dan ben je bij herberg Eijg&Wijs aan het juiste adres.

 

Hier vind je diverse en uitgebreide mogelijkheden voor een bijeenkomst:

Wandel arrangement 
€9,95 p.p.

----------------------------------

  • Ontangst koffie of thee

  • Huisgemaakt gebak

  • Wandelroute(s)

  • Dagsoep met stoete en Smeersels

Schotse Hooglander

Bakkershoeve & Eijg&Wijs 
werken samen 

Voor een leuk dagje uit kunt u bij de Bakkershoeve terecht. Zij beschikken over twee luxe paardentrams, die getrokken worden door twee of drie haflingers.
De tractortram en huifkar behoren ook tot één van de mogelijkheden.

Er is niets zo leuk om in goed gezelschap op een nostalgische manier langs mooie plekken door het land te gaan. En dat in combinatie met een heerlijk ontbijt, lunch, diner of borrel.

Escape box


 

Onze Escapeboxen hebben verschillende thema’s en puzzels. De verschillende boxen kunnen gespeeld worden door beginners, maar ze zijn er ook voor de ware escaperoom-goeroes.

Wat kan je verwachten?

Jullie moeten ervoor zorgen dat alle raadsels, codes en verbogen hints binnen de tikkende tijd worden gekraakt. De puzzels zitten verstopt in kistjes, cryptexen en kluizen. Uiteraard achter slot en grendel. Zijn alle kisten en kluizen in de Escape Box gekraakt? Voer dan de laatste code online in om de timer stop te zetten. Woehoe, jullie hebben de box gehaald!

De Escape Box is een enorm succes, omdat hij zo gemakkelijk in gebruik is. Deze activiteit is ideaal voor een gezin, familie of klein team. Wij adviseren om 1 kist met maximaal 6 personen te spelen.

De unieke JP Escape box zit als een bok op de haverkist. Kortom, deze gezelschapsactiviteit kunt u niet missen!

€59,-

PubQuiz

De Pubquiz is een gezellige quiz met zeer uiteenlopende categorieën, wat het een geschikte quiz maakt voor iedereen. Er wordt in kleine teams tegen elkaar gestreden in de verschillende rondes. Wat is jouw beste categorie? Kom erachter tijdens een uitdagende avond met veel variatie. De pubquiz is voor voor jong en oud en een garantie voor gezelligheid.

Dit alles wordt gepresenteerd door een enthousiaste quizmaster.

Op zoek naar een pubquiz op maat? Neem contact op voor de mogelijkheden.

€19,95,- p.p.

Image by Rachel

Het mol spel

Jouw familie, collega’s, vrienden en vriendinnen veranderen opeens van goede bekenden in verdachten. Met dit toffe programma is uw uitje verzekerd van de nodige spanning en plezier.

Tijdens dit spel is er 1 mol en de rest van de spelers probeert zoveel mogelijk geld te verdienen met de gegeven opdrachten. De mol probeert tijdens het spel er zo onopvallend mogelijk voor te zorgen dat de spelers zo min mogelijk geld verzamelen. Weet jij wie de saboteur is?

Aan het einde van het spel wint de speler die de geniepige mol weet te ontrafelen.

Wat kunnen jullie verwachten?

Jullie dag wordt natuurlijk spannend, want voordat de spelbegeleider er is ontvangen jullie al het eerste bericht. De spelbegeleider legt vervolges het spel uit en de rondes. In verschillende leuke rondes waarin jullie moeten samenwerken proberen jullie de mol te ontrafelen. Daarnaast proberen jullie zoveel mogelijk geld voor de pot te verzamelen. Geld ontvangen jullie als opdrachten goed worden uitgevoerd. Na elke ronde gaan we natuurlijk vragen stellen over de identiteit van de mol. Kan jij hem of haar ontmaskeren?

€19,95,- p.p.

RANKING THE COLLEGUES /  FRIENDS

Deze knotsgekke quiz avond zorgt voor veel hilariteit! In teams spelen jullie tegen elkaar. Je ontvangt punten door je medespelers goed in te schatten. Hoe goed ken jij je vrienden/collega’s? We spelen verschillende muziek-, opdracht- en quizrondes. Hoe win jij punten? Door in te schatten wie de meeste vragen goed heeft! De meest hilarische gesprekken ontstaan door dit spel. Teambuilding, gezelligheid en slappe lach gegarandeerd.

Dit alles wordt gepresenteerd door onze enthousiaste quizmaster.

€19,95 p.p.

Image by Windows
Bubbelvoetbal-kinderen-3-720x720.jpeg

BUBBELVOETBAL

Met bubbelvoetbal kunnen verschillende hilarische, leuke spel varianten gespeeld worden. Bewapend met een grote bubbel om je heen probeer je al beukend, vallend en rollend de voetbal in het doel te krijgen. Het spel is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. Het spel is hilarisch en ook voor toeschouwers enorm leuk om te zien. Garantie op lachen, gieren en brullen! 

6 stuks € 169,-
8 stuks € 219,-
12 stuks € 289,-
16 stuks € 369,-

Kinderbubbels:

6 stuks € 129,-
8 stuks € 169,-

La Casa de papel 

De roof van je leven

Virtual Reality teamwork game; La Casa de Papel! Lukt het jullie om de Koninklijke Munt van Spanje te infiltreren om vervolgens te ontsnappen met het geld? Kom er achter door het Virtual Reality spel van La Casa de Papel te spelen. In teamverband kunnen jullie doormiddel van teambuilding deze Escape Game oplossen. Strijd je als team liever tegen een ander team?

Speel dan tegelijk en ga de strijd aan om als eerst met het geld er van door te gaan! Bij aanvang van het spel worden jullie ontvangen door een enthousiaste begeleider. De begeleider zal uitleg geven hoe de VR bril werkt en hoe het spel gespeeld dient te worden. Gedurende zes rondes gaan jullie doormiddel van samenwerken de puzzels oplossen. Telkens zal één van het team de VR bril dragen en de andere teamleden mee nemen in wat hij/zij ziet. Teamwork staat in dit spel centraal! Naast de VR bril heeft een team allemaal puzzelkaarten die gekoppeld dienen te worden aan wat de VR speler op dat moment ziet. Doormiddel van een goede communicatie tussen de personen binnen- en buiten de virtual reality wereld, kan de speler met de VR bril telkens een stapje verder komen bij de
oplossing. Uiteraard speelt elke teamspeler een keer met de VR bril terwijl de overige spelers zoveel mogelijk aantekeningen maken om tot de ontsnapping te komen. Ga smullend de strijd aan met een diner of lunch tijdens La Casa de Dinero! Maak kennis met Virtual Reality teambuilding tijdens het eten. Deze managementgame is ook te combineren met een hapje eten. Geniet ondertussen van de heerlijkste gerechten waarbij je in gezelschap de leukste en grappigste momenten nog even na kunt bespreken.

 

Werk in teamverband
Teambuilding, lekker eten en unieke ervaringen komen samen bij JP Activiteiten. Overal in Nederland is de game te spelen, vanaf 8 personen, het hele jaar door. Jong, oud, iedereen kan meedoen aan deze leuke, uitdagende activiteit. Zet de bril op en gaan! De VR-escape game is een fantastische virtual reality ervaring om te spelen tijdens jouw personeelsuitje, als teambuildingsactiviteit of vermaak

Wat kun je verwachten van de VR Mini Escape Games?

Na een korte uitleg ga je in groepjes van 4 aan de slag. Zet de VR-bril op en stap in de virtuele wereld. Wat zie jij in de VR-wereld? Met je team ga je puzzelen, samenwerken en proberen de link tussen de virtuele en echte wereld te leggen. Aan de hand hiervan zullen jullie de mysteries ontrafelen en uiteindelijk het Spaanse poen gaan jatten!

Vraag hiernaast vrijblijvend een offerte aan, El Professor rekent op jullie vertrouwen en steun…

casa de.jpeg

ARCHERY ATTACK

Dit spannende intensieve spel is eigenlijk een kruising is tussen boogschieten en trefbal. Je strijdt als teams tegen elkaar, waarbij het de bedoeling is om je tegenstanders zo vaak mogelijk te raken. Het mooie aan dit spel is dat de speciale pijlen zijn voorzien van een zachte foampunt waardoor het een gezellig spel blijft. Als je geraakt wordt voel je het, maar dit doet geen zeer! Wie van jullie groep is een ware Robin Hood?

IDEAAL IN COMBINATIE MET BUBBELVOETBAL

Hunted

In deze bloedstollende Citygame is het de bedoeling dat jullie de locatie van Spider weten te ontrafelen. Spider is een hacker die een DDOS aanval heeft gepleegd op verschillende Crypto aanbieders. Hierdoor zijn er allemaal bitcoins gestolen en de digitale recherche krijgt het niet ontrafeld. Spider communiceerde middels allemaal raadsels, hersenkrakers en andere puzzels met zijn kompanen.

Wat gaan jullie doen?

Jullie team van specialisten is ingeschakeld. Er is een grote kist gevonden op de laatste bekende locatie van Spider. Jullie proberen deze kist te openen want hierin vinden jullie waarschijnlijk de eerste clue. Na het openen proberen jullie met de inhoud van de kist de kaart te kraken, de codes onderweg op te lossen, de verloren bitcoins terug te halen en natuurlijk als eerste de locatie van Spider te ontrafelen.

Spider laat zich natuurlijk niet gemakkelijk vangen. Hij heeft zijn kompanen in het spel gebracht om jullie te elimineren! Hoe? Dat is natuurlijk een verrassing….

Vanaf 8 personen spelen jullie in meerdere teams tegen elkaar. Dit spel vindt plaats met fysieke onderdelen en met online raadsels en puzzels. U bent een telefoon nodig om het spel te kunnen spelen.

€ 19,95 p.p.

Heeft u andere wensen?
Nee is bij ons geen antwoord!  

Vul het contact formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op 

Informatie & offertes 
arrow&v

Bedankt voor het indienen!We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

bottom of page